Mart 15, 2005

ABD ''Marduk'' a hazırlanıyor...

``Derin Darbe`` ve ``Armegeddon`` gibi Hollywood filmleri gerçek oluyor. İlk olarak (tarih yalnış olabilir) 1990 yılında NASA tarafından keşfedilen ve tüm dünyaya 13.gezegen olarak tanıtılan gezegen aslında dünyanın sonunu getirecek. NASA, bu gezegenin varlığını daha önceden biliyordu. Eski Mısır medeniyetinden kalma eserlerde ``MARDUK`` adı verilen gezengenden ve dünyaya çarpacağından bahsetmektedir. Ayrıca Mayalara ait tapınaklarda Marduk'un dünyaya çarpacağı yıl bile verilmiştir. Maya takvimine göre 985 yılında Marduk dünya ile buluşacak ve büyük bir çarpışma olacak ,tüm dünya yok olacaktır. NASA yapılan araştırmalarda Maya takvimlerinde 985 olarak geçen yılın miladi takvime göre 2012 yılı olarak hesaplamıştır. Bu gerçekle karşı karşıya kalan NASA ve ABD Hükümeti Marduk'un nasıl engellenebileceğini araştırmaya başlamıştır. Hala bunun için nükleer silahlar geliştirmekte ve denemektedir. Bu denemelerin bir sonucu olarak 1999 yılında Turkiye'de 17 Ağustos depremi yaşanmıştır. Yine bu denemelerin bir sonucu olarak geçtiğimiz yıl Endonezya'da tsunami felaketi yaşanmıştır.
Sadece bunulada yetinmeyen ABD insalnığıda bu trajik sona hazırlamak için Hollywood'a sinema filmleri yaptırmıştır. Ayrıca hükümet içersinde The Regeneration of Earth (Dünya'nın Yeniden Doğuşu) adlı bir departman kuran ABD Marduk'tan sonra yeniden yaşamı geliştirme yollarını da araştırmaktadır. Bu departmanın faaliyetleri tamamen gizli tutulmaktadır.
Bu sadece benim teorimdir,inanmak veya inanmamak size kalmıştır. ``Marduk`` ile ilgili daha fazla bilgi için ``Marduk'la Randevu`` kitabından faydalanabilirsiniz.
UNUTMAYIN; 2012'ye 7 kaldı...